icon-tri-drops-with-cross

Consult Medical Online

Facem asistența medicală mai ușoară și mai sigură, cu serviciul de consultații online!

icon-medic-cross-ribbon

Medici cu experiență

Veți primi consultații și recomandări de tratament de la cei mai buni medici specialiști, fără a fi nevoiți să vă părăsiți domiciliul.

icon-tri-drops-with-cross

Plată în siguranță

Primed nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dvs. și nu va solicita niciodată pinul cardului dvs.

Clinica PriMed are grijă de sănătatea ta

Consultații online de specialitate
Afla cum functioneaza

Ghidul tau de utilizare

În clinica PriMed puteți beneficia de programul de telemedicina. Iata care sunt pasii ce trebuie urmati pentru a finaliza cu success o consultatie. 

1. Crearea contului

Orice pacient isi poate crea un cont pe site-ul nostru. Pentru a crea cu success un cont valid in cadrul aplicatiei este obligatorie introducerea urmatoarelor date: Nume, Prenume, Telefon, Nume Utilizator, Email.

Creaza contul PriMed

2. Solicitarea de consultatii medicale online

In pagina de Consultatii Online aveti optiunea de a alege o specialitate medicala dorita din lista disponibila, adaugand-o in cosul de cumparaturi. Vezi lista de Consultatii Online

3. Plata online securizata

Imediat dupa adaugarea in cos a produsului de Consultatie Medicala Online, urmatorul pas este de a face plata in siguranta prin MobilPay. Pentru stabilirea unui diagnostic corect, vă rugăm să răspundeți cât mai complet la întrebările din formularul nostru.

Programeaza consultatie
0
    0
    Cos