Nutriție

La prima intalnire se intampla urmatoarele:
1) Evaluare corporala/nutritionala/masuratori – 150 lei
– fisa de evaluare care se completeaza inainte sau in prima parte a intalnirii;
– cantarire profesionala pe analizator corporal de tip Tanita, din care obtinem valori pentru: greutate, IMC (BMI), procent de grasime corporala, masa musculara in kg, calitate musculara, nota de ansamblu a corpului, masa osoasa in kg, procent grasime viscerala, necesarul caloric de baza zilnic (BMR), varsta metabolica si procent de hidratare al organismului.
-concluzii finale, obiective pe termen lung sau scurt, solictare jurnal alimentar pe 7 zile daca se decide continuarea colaborarii pentru nutritie personalizata.
Daca decidem sa continuam colaborarea, mergem la pasul 2 sau pasul 3:

2) Pachet nutritie personalizata – 500 lei/luna:
– primul pas este facut, pe baza jurnalului alimentar se poate incadra pacientul intr-o anumita tipologie. In functie de particularitatile generale ale pacientilor rezulta 2 planuri alimentare care acopera 1 luna de colaborare. Sugerez a doua intalnire la 4 saptamani pentru a vedea evolutia si pentru a mai discuta despre stare, confort, alimente dorite si orice alte aspect ce pot aparea de la inceputul dietei. In functie de cum evolueaza pacientul, continuam cu intalniri lunare, intalniri ce sunt deja acoperite de pretul pachetului.

3) Pachet nutritie personalizata – 750 ron/luna:
– tot ce este mentionat ca pasi pana acum la pasul 2, cu posibilitatea de a beneficia de consiliere si in afara intalnirilor de la clinica, prin telefon/whatsapp in timpul zilelor lucratoare, la nevoie. Pastrarea unei legaturi constante ajuta foarte mult la atingerea obiectivelor. Spre exemplu, apare un concediu, o aniversare, apar iesiri la restaurant si pacientul are nevoie de consiliere in privinta alegerilor alimentare, etc.

0
    0
    Cos